Mutfak Uygulamaları - Semra Akar Şahingöz, Tufan Süren
% 10
130,00
117,00
Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye - Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay​, Veli Ceylan
% 10
450,00
405,00
Tatlı Pasta ve Hamur İşleri - Alper Kurnaz, Serkan Şengül
% 10
160,00
144,00
Türk Mutfağı Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri - Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin
% 10
220,00
198,00
Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler - Makbule Gezmen Karadağ
% 10
90,00
81,00
Stokta Yoktur
Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel Besin Saklama Yöntemleri - Mehmet Güllü, Şeyda Karagöz
% 10
60,00
54,00
Stokta Yoktur